Hej hopp!

Hej allihoppa! Ledsen att jag inte bloggat på ett tag men! Har varit på landet! Och sen har jag varit hemma och sedan har jag åkt till finnhanm! Har varit här nu hela helgen och är fortfarande här och åker hem imr! Just nu sitter vi o kollar simning inte så jätte skoj men aja! Längtades bli skönt att åka hem för har varit borta så länge nu! Först Dalarna, landet sen finnhamn! Men aja har haft det najs! Aja vi ses när jag kommer hem! Bye!

26 Juli

Hej! Det blev en dag extra på landet, trodde vi skulle hem igår men nej mamma och pappa hade bestämt att vi skulle stanna en extra dag! Men hur som helts så kom Johanna med till landet igår, och sen har hon sovit över tills idag då! Ska va med henne imr oxå vi kankse ska åka in till stan o shoppa! Vi får se! Men hur som helst har vi haft det sjukt nice badat flera gånger om dagen och åkt golfbil och aa lite annat! På lördag så åker vi till Finnhamn, fick reda på det för en timma sen!.. Damp!! Åhh e så trött för att mina föreldrar aldrig berättar när vi ska åka, får alltid reda på det nån dag innan! Men aja hare bra så länge!




Landet

Hej hopp! E på landet nu! Kom hit igår ca fyra! Har badat o ätit lunch nt gjort så mycket mer! Ska rida imr bitti kommer nog tbx hit och packar ihop! Sen åker vi hem! Aja vi får se hur det blir, bye! (Bloggar från ipad så kan nt lägga upp bild! Men det kommer)

Hemma

Nu e jag hemma! Känns skönt, lägtar bara efter att få gå och sova i min säng, måste dusch bara! Aja vi ses imr, mamma och pappa säger att vi ska åka till landet imr, får damp för jag vill vara med kompisar! Men vi får se hur det blir, kankse kan åka ut på kvällen aja! Ses imorgon då! bye! btw haft det sjukt roligt i dalarna, kommer sakna dom dagarna! Puss! 


22 Juli

Hej! Sitter på tåget just nu! Bloggar från Rebeckas dator! Har varit i dalarna torsdag-söndag! Under dagarna har vi fotat, badat kollat på paradise hotell typ det vi har gjort!




//Rebecka


Fotoshot

Hejsan! Idag har jag och Rebecka fotat här kommer lite bilder!

Tåget nu!

Hej hopp! Sitter på tåget, forever alone! Jag ska till Rebeckas landställe om ni undrar ska vara där till söndag! Just nu är jag livrädd för att missa elr kliva av på fel station! Men vi får se hur det går! Bloggar från mobilen! Dampar för att jag nt kan logga in på blogg.se appen! Men loggade in från internet, får se hur det blir! Aja ses! Puss!



18 Juli

Hejsan! Imorrse så åkte vi till vårt blivande stall! Vi skrev på stall kontrakt! Efter det så åkte jag, mamma och pappa och åt lunch! Mamma åkte sen till jobbet och pappa skyssade hem mig och åkte sendan ut till landet! Har packat till dalarna, är nästan klar! Ska rida ikväll! Vi får se hur det går! Jag håller er uppdaterde, puss! :*


New


Hollister 339 :-


NK 899 :- 449:-


Igår

Hej hopp! Lite om igår då! Åkte till stan en snabbis med pappa jag skulle byta dom där shorsen som jag köpt för inte så länge sedan, jag skulle byta storlek! Så vi gick till bikbok först, sen gick jag till Hollister för att kolla lite! Hittade en jätte fin topp som jag köpte med mit presentkort som jag har där! Aaa köpte det och gick sedan och åt med papi! Sen gick vi till NK och där hittade jag en simpel kläning i siden från tiger of sweden! Sen åkte jag hem och kollade på en film, åt middag och sov! Det var gårdagen, puss!



12+13 Juli

Hejsan hoppsan! Igår så kom Johanna hit! Hon kom hit typ vid kl 4! Vi åkte till sågen för att handla godis och läsk! Sen när vi kom hem åt vi middag och kollade på PLL (prittey littel liers)! Vi kollde massa avsnitt och kunnde inte sluta titta förens kl va 5, hehe oj! Aja vi såv till kl 1 och sen åt vi brunsh vid 2 och sen så kollade vi på massa avsnit till av PLL tills klockan var 5! Sen efter det så gick vi ut lite och stötte på Ida! Det var jättekul att träffa henne igen, har nt sätt henne på hela sommarlovet! Vi hann bara vara typ kankse än halv timme innan hon behövde gå hem, hon ska ut med båten imr så hon behöve packa! Sen efter det kollade jag och Johanna på det sista avsnitten av PLL sesong 1! Aaa det var allt, vi ses!




Väntar

Hej hopp! Väntar på att Johanna ska komma hit hon ska sova över! Ska bli jätte kul att träffa henne igen har nt sätt henne på jätte länge, hon har varit bortrest så det ska bli kul! Hom kommer efter lunch vi får se vilken tid, men hon skulle hälsa på några gästen som dom skulle ha och sen kommer hon! Aja vi ses senare! bye!





Makeup tips!

Måste bara berätta om ett jätte bra tips som jag lärde mig av på ett av bigbrother deltagaren Annica Englung vidoinlägg! Det går till såhär, att när du sätter på mascara på över fransarna så ska du ha spegeln under hakan istället för rakt framför dig! Du kollar ner i spegeln som du har någonstans under hakan elr bara under så du ser dina fransar under ifrån, sen sätter du bara på mascara utifrån spegreln perpektiv! Detta gör att du får en jättefin böj på fransarna, utan att behöva använda ögonfransböjare som sliter på fransarna om man inte använder den rätt!


11 juli

Hej hopp! Idag tvingade mamma och pappa mig att hänga med till min farbror och min ingisfta faster! Pappa trodde min kusin skulle vara där, men det var han nt! Lite tråkigt men, men! Vi kollade på ett svettigt maratonlopp, kul.....! Va typ nått hundra jubelums lopp! Sen gick vi hem till min farmor och åt middag! Aaaa sen åkte vi hem vid sju elr nått! Aaa det var dagen det! Imr ska jag va med Johanna! Och kankse med Thomas och Johan på kvällen vi får se! Puss!


  • Till bloggens startsida