Blogg paus!

Hej, hej!
Har inte bloggat på ett tag för jag har liksom inte lust och nt tid heler men jag lovar att jag ska börja igen men jag måste bara skaffa en hed först så jag fixar det och sen är jag tillbaks, vi ses! ;)<3

I will go back to the sun!


Turkiet påsklov! Snart kommer jag!


Hej sötizar!

Sitter vi mammas dator, den har typ problem med ess så man måste trycka skit hårt får lite damp på det. Men aja det går ju! Har precis pluggat lite matte. Tråkigt men det måste göras. Glömde skriva om igår, tänkte skriva lite om igår.

 Joo det var andra skoldagen kan man ju säja eftersom vi haft hemtudiodagar resten. Gick hem till Ida efter skolan men Klara, jaa vad gjorde vi? Typ pluggade lite sen "get wild"! Kom hem och åkte på Ridning, makrkarbete hade fina Nobile igen! Det gick bra! :) Idag, Johanna och Klara hade hört från sin lärare att vi börja tidigt så vi gick en timme senare, men ojj neej det vat det inte :P Men aja! Den nya läraren har nog inte mig som sin favorit efterom jag sedan också nockde honom när jag skulle tå på händer, ops! :P Han fick fläskläpp, haha! Bra dag man har! Gick väl okej rästen av dagen då, men ändå!


Kollade igenom gamla bilder och hittade den här jag och ronja på skutan! :)


Torsdag, fredag och helgen

Värkligen ledsen att jag inte skrivit nåt på ett tag nu men jag har liksom inte haft tid. Först i torsdags hade jag jätte mycket att plugga hemma!! Så trött men är endå inte klar med allt liksom suck! Åkte med mamma över luchen till haninge centrum för att köpa jeans lite snabbt åt där samtidigt. I fredags så åkte jag till farmi och farfi pluggade där på förmiddagen, sedan så kom mina kusniner skulle nämligen på nån vuxen fest. Var rätt tråkigt faktiskt. Så jag missade ridningen ÅHH det var liksom hoppning! Men vad gör man inte för sina föreldrar får fett damp på dom, de var inte ens där men endå så vill det att jag ska komma!!! Aja sov hos farmor och farfar eftersom mamma och pappa skulle på en annan fest. Aaa, mamma kom och hemta mig klockan fyra dagen efter. Och kollade på gladiatorerna igår då! Idag var jag på ponnycup typ, det var hemma men jag var reserv så det var ju trist! För vårt lag gick det bra, haha nola. Tyckte seriöst synd om dom andra när tre ryttare ramlade av och blev uteslutna.
Aja nu ska jag slappa lite, är as trött, vet nt varför.


Gammal bild på mig och Cilvia.

Nytt


299 kr från vera moda

Elfte januari tvåtusentolv

Tjenare bloggen! :)
Hade utväckligssamtal idag, det gick vel bra. Har jobbat lite gram, samtidigt som jag lysnat på radio, gick vel sådär. Men är i alla fall nästan klar, eller nästan vet jag inte, men aja, det löser sig. Jesper kom hem precis ska nog ta och chilla lite nu :) Vi ses!


Ser ni skillnad?


Nu



Tionde december tvårtusentolv

Hejsan! :)
Asså är as trött plugga järnet idag i skolan var riktigt duktig chey faktiskt, första skoldagen gick hem med klara till ebba va lite där och vi kolla på solsidan del 1 typ har sett den typ flera gånger men endå. Kom precis hem och åt mat, har varit en nice dag det här skolterminen kommer nog bli grym. Imrgon har vi hemstudiodagar som sagt, men jag säjer bara, inte direkt lite och göra. Ska gå upp tidigt imr för jag ska ha utväckligssamtal tidigt liksom. :P Blir nog bra ses kanske senare, bye! :*


Dagens outfit and facelook


Nionde januari tvåtusentolv

Ida och Johanna kom hit, gick dock inte på bio asså vi hann typ inte, men vi tog lite foton så de var ju kul! Har presic kommit hem från hoppträningen det var kul, fick en ponny som heter nobile och är as snäll så det gick bra! Skola imr, skit trist men vi har typ hemstudiodagar resten av veckan så det är ju nice, men asså hemstudio dagar är liksom inte bara chill utan man måsten plugga också :( men aja det blir nog bra. Ska ha utväkligs samtal på onsdag asså övermorgon, puss på er!


Jag ♥




Hehe!


Johanna ♥







Just nu vill jag leva, just nu vill jag känna, just nuuu!

Hallu! :)
Johanna och i ida ska komma snart tror jag, ska äta lite först ska kanske på bio vi får se, men jag ska på ridning ikväll så det får inte bli för sent, men vi hörs senare hej då!


Hiss och diss

Hissar:
- Att ge prestenter! Asså jag älskar att köpa så här presenter som ingen förväntat sig liksom. Jag älskar att gå runt och handla presenter till alla och ba tänk va gla personen kommer att bli! Men det är ju roligt och får presenter också såklart!
- Att shoppa los! Jag älskar när jag har nya kläder i garderoben det är liksom så härligt att hitta kläder som värkligen passar och som är så snygga, jag älskar att shoppa.
- Att vakna tidigt!  Det är lite udda men ni ska inte tro att jag älskar att liksom gå upp såhär tidigt på morgonen till skolan, men jag älskar när man på morgonen av sig skälv liksom vakar typ vi 7, utan att vara trött. För om du vakar tidigt då har man liksom hela dagen på sig man kan liksom ligga i soffan och ba mysa utan att någon är vaken.
- Hollister! Det är många som tycker hollister är överskattat och dyrt! Men vist är det dyrt, men jag tycker att hollister är värt pengar liksom dom har så sjukt snygga kläder och om man vill ha fina kläder så får man ju faktist betalla för det, jag menar hollister kläder är liksom värda att vara dyra.

Dissar:
- Att lukta rök! Asså jag hatar när man en dag suttit framför en eld, det är mysigt såklart när man sitter där men jag hatar lukten urshh, och det värsta är att den aldrig åker bort även om man durshar typ fetio gånger för att den ska helt bort måste man tvätta massa kläder och det är så jobbigt!
- Julskinka! Urshh så äkligt doften smaken allt asså jag hållde på att spy när mamma lagade julskina innan jul det tog en hel dag och det lukade i hela jävla huset.
- Skämt? Jag irreterar mig på folk som antigen säjer att det är ett skämt, fast man vet att det är sant liksom som om nån t.e.x skulle säjer "du har väldigt fula ögonbryn" och sen ba "jag skämta bara" 1: Man vet inte om hon/han inte skämtar eller om hon/han gör det  2: Det är as taskigt eftersom man först blir sårad, det känns så föredrande 3: Det är inte kul, kallas dålig humor.
- ingen snö! Får damp när det är så lite snö.





The night gonna be a good night

Godagens!
Var på fest med tjejerna i förrgår (fredag), det var kul vi somna vi typ 5 och vakna typ hlav 10 så jag var assa trött igår och gick och la mig vi 8, hehe! Har varit på landet idag träffa min lilla kusin och min moster. Det var ingen ridning i fredags fett tris värkligen men bra timing eftersom ebba hade fest förra året och typ året innan det så kom jag sent eftersom jag har ridning, det är lite jobbigt ibland att ha fest på fredagar för det är då typ alla har fest. Men det är så mysigt för när man kommer hem så är man så trött man känner sig liksom duktig, det är så trist att typ dega bort hela fredagen eftersom man inte har något att göra och sen så skulle jag aldrig byta grupp eftersom min grupp som jag går i på fredagar är as bra! <3
 
Från festen! Fler bilder kommer snart!


Femte januari tvåtusentolv

Hejsan hoppsan! Sitter i soffan och degar, ja! Idag har jag ridit ut, det var skojj men synd för att vi kunnde nt galoppera så mycket för underlaget var för hårt! Men det var ju bra eftersom sedan så har det snöat och det är kvar på marken!! Ska äta tacos snart och sedan kolla film med mammi "irrene huss" såg en annan film i den serien, den var fett bra så man får ju hoppas att den här också är det. Hare bra alla! :)


Fjärde januari tvåtusentolv

Godagens alla!
Joo, idag var jag i stan elr jag sov över hos min kompis vars pappa bor där. Jag köpte present till klara och ebba på.... Man vill ju inte chansa så att dom ser. Men aja köpte iaf bra grejer som jag tror det gillar. Ebba ska ha fest på fredag så det ska bli skojjigt! :) Igår hos klara så var vi och fika och vi köpte mat typ, såå aa! Det har varit nice där! Idag när jag åkt hem så va jag lite med Linda, vi kollade på bloggar och sånt ska kolla på kronjuvellerna nu!




  • Till bloggens startsida