Gamla skola

Ledsen att jag inte srivit något på länge, jag ska försöka att skärpa mig! ;) Aja, idag har vi haft studiedag, fet skönt! :D Jag och Ida var och hälsade på vår gammla skola. Först så gick jag till henne och hon lärde mig spela lite gitarr det var faktist kul, sedan så åt vi potatis bullar och becon, hos henne och sedan så gick vi. Vi kanske var där i 2 timmar, vi väntade på Idas syrra. Nu så har jag varit hemma ett tag och sitter jag vid datan!


Me<3



 
 

Goddag eller rättare sagt godkväll! ;)

Hallå!
Idag har jag ridit. Jag har proridit min grannes häst som jag kanske ska ta hand om i sommar, för dom ska bort 2 vekor och då ska jag hjälpa till och rida en av deras hästar, det har två men det är bara en som går att rida på. Jag red i alla fall och det gick bra! 

Idag har vi harft idrott i skolan vi hade en vikarie som hete typ Kony. Vi hade honom för vår idrottslärare är bortrest. 

Ska strax gå och sova, e trött. Godnatt! :)


Farsta :)

Hej alihoppa!
Ledsen att jag inte skerv något om ridningen och let´s dance i fredags! Men jag är i alla fall glad över att Jessica vann, hon var faktist bäst! Hade sett fram imot att se parlamentet, men jag kunnde inte hålla mig vaken, alltså det är helt sjukt jag var jätte pigg förut på kvällarna och kunnde vara uppe hur länge som helst men nu kan jag inte ens vara uppe till typ 11, hehe, aja. Ridningen var fett kul hade med Ida till stallet och evvy var också med såklart. Vi berättade spökhistorier och det var as läskigt, åhh jag var jätte rädd när jag kom hem. I lördags hade vi match, vi förlorade :( något vi inte trot på att vi skulle göra, men vi gjorde det och det var inte så kul.

Idag så var jag och handlade kläder med mamma i farsta! :D Köpte två t-shirtar, en stetströja, ett linne och en jätte fin ring!
 

Stetströja+Ring


T-shirt


T-shirt


Ring :D


Minnen...

Åhh Becka!
Tittade igenom gammla bilder och hittade den här! Jag vet att det inte var så jätte länge sedan, men det känns som en evighet!


Jag och Becka <3


Becka <3


Jag <3


Så J**vla sööta! <3

Spruta!

Ledsen, men jag hann inte skriva något igår. Jag var först i skolan, och sen hos en kompis, vi gjorde en liten speciell sak, men jag tänker inte berätta vad, det är alldeles för pinsamt! Ledsen igen, men allt kan jag faktist inte berätta! ;) Sedan så hade jag träning, som började sent, halv 7. Kom hem typ vid 9 och orkade inte skriva.

Denna dag har inte varit speciellt rolig om man säjer så. Ett, jag har tagit spruta, det gjorde ganska ont men det var inte så farligt som jag trodde. Två, jag har inte redovisat spanska, hate that, jag skulle göra det idag, men min studiekompis kom aldrig och övade. Messade henne typ 100 gånger, och när jag pratade med henne sa hon att hon inte hade haft med moblien till skolan, ohh, jobbigt, jag som knappt hinner redovisa imorgon och på fredag ska jag redovisa nästa steg!


Ajjj!

Tema teori

Kom precis hem fråm en så kallad tema teori, vi har det en gång om året, då vi inte har lektion och får istället anmäla oss på olika aktiviteter som t.e.x hoppning med Helena Persson en hoppryttare som visade och pratade om hoppning, det var kul förtom att det inte fanns någon sittplats så vi var tvungna att stå up i 2 timmar, och nu har jag as ont i ryggen, hehe. Men det var endå värt det! ;) Nu är jag riktigt trött just nu vill jag bara sova och aldrig vakna! Puss och hej! <3 


Vi vann! :D

Åhh kom precis hem från matchen, vi vann! :D något som vi faktists inte hade trott, vår tränare hade sagt att det skulle bli en riktig tuff match, men visst var det tufft men vi vann endå med 21 poäng, vi fick alltså 43-22.

Väntar och väntar på att Becka ska sicka bilderna, har inte fått tag i henne än, men de kommer. :P  


Kläder

Gjorde precis en måste ha lista!...

Midjetröja
Spetstaits
Långa linnen, svart, vit (JC)
Magtröja
Spetskofta (MQ)
T-Shirt (gina trico)
Hängslen (veckdays)
Ginatröja (gina trico)
Linne (gina trico)
Leopardkofta (HM)
Jumpsuit (ellos.se) 
One Piece!

Mamma säjer att kanske men bara kanske får jag en one piece i födelsedagspresent, och jag fyller år den 13 maj, jag pallar inte vänta, jag vill ha en nu! Ge mig, snälla!

Denna eller?...

Eller denna?...


Match idag!

E sjukt trött hur ska det gå på matchen senare idag. Tänkte gå ut och jogga lite för att komma igång, aja vi får se var det blir av det, Hehe! Nu så sitter jag vi datan och kollar in lite andra bloggar.



Becka <3

Heej bloggläsare! :))
Spelade the sims 3 på förmiddagen och satte vid datorn. På eftermiddagen så var jag med Becka vi tog lite kort ute med hennes sustemkamera, fotona kommer snart, lovar att lägga ut dem, men har inte fått några änu. Har precis tittat klart på en film "bröderna kalsson" den var rätt bra! ;) Imorgon e det match kl 2, det är den första matchen på slutspelet som börjar nu. Vi får se hur det går.

Ska sova nu, godnatt! <3


Let´s dance

Det blev tina och tobias som fick lämna let´s dance igår, något jag faktist inte hoppats på jag hade velat att jessica skulle åka ut, jag vet inte var det är men jag gillar bara inte jessica på något sätt :P Men vist har hon blivit bättre och utväcklats, men hon är liksom lite tråkig. Men problemet är bara att jag vill att en tjej ska vinna, så jag får nog ända heja på jessica i final ändå. Alltså det skulle vara så tråkigt om Frank vinner som också är typ boxare alla killar som vunnit har ju varit brottare, boxare eller typ värdelns starkaste man. Den ända tjejn som vunnit är ju tina. 


Så heja jessica och Kristian, vinn allt nu på fredag!


Snö, snö mera snö!

Hallå alla bloggläsare!
Är skit glad för jag har redovisat spanska, skit nice! :D Ska snart till stallet, ska inte rida har nämligen teori, tråkigt men man måste ju ha det nångon gång! tittar på tv det e skidor just nu, finns inget annat bra. :P Riktigt trött på snön just nu, åhh kan den inte bara försvinna? När den e borta och man tror att det äntligen ska bli vår, så kommer det bara mer! Åhh snälla försvinn!  Visst e det vakert, men väldigt irreterade efter typ ett evighet med bara snö. 

Jumpsuit!

Tja! ;)
Skolan? Ja va ska jag säja, skolan har vel varit som vanligt. Förutom att vi tittat på en film "Rat Race", var vel sådär helt okej. Jo juste hittade min loggbok, eller rättare sagt min lärare hittade den, hehe! ;) Har varit hos en kompis Ida och sen typ sutit vid datorn. Har kollat runt på nårgra nätbutiker hittade en jätte fin jumpsuit som jag kan ha i sommar! Måste bara övertala mamma först. Letade efter ett par hängslen men har inte hittat några änu, funderar fakist på att skaffa hängslen, de e fet snyggt! ;)


Jumpsuit på ellos, en sööt liten sak! ;)



Vad tycks?


Slarvig

Ledsen men har inte hunnit skrivit så mycket idag, blogg.se funkade inte att gå in på det var typ något fel på inloggen, vete fan. Har varit på träning och riktigt taggad för machen på södag trots de jag sagt tidigare. Jag vill värkligen vinna den här matchen. Efter träningen så har jag pluggat, ni vet inte hur mycket jag har att göra den här veckan, och som om det inte räker med de! Nu har jag tappat bort min loggbok också, åhh jag vet jag är slarvig, fan jävla skit, vad ska jag göra nu? :P



Träning :(

Basketen gick ju inte att hoppa över, min tränare hade sickat ett mail att denna träning var jätte viktig för att vi har match på söndag, så jag var tvungen att gå, alltså hate my life, det här var typ den enda gången på hela året som jag skulle hoppa över en träning och tyckte de faktist skulle vara rätt så skönt. Imorgon är det också träning, fan, fan, fan, jag som behöver plugga!   

  • Till bloggens startsida