Önskelista

Fyller år om 18 dagar! :D Den 13 maj fyller jag 13! Detta är min önskelista...

1. Häst (ponny). Önskar alltid det men har aldrig fått det, men man vet aldrig, hehe ;)

Mobil: samsung galexy ace.
Ipod: shuffle
Converse
Ridbyxor
Boken: Lauren conrad style
Smik: typ ögonskugga, puder och brunkräm och sånt.


Samsung galexy ace, jag vet den liknar iphone 4. Det e lite konstigt, vet faktist inte hur det tänkte. Trodde de att ingen skulle märka att det faktist ser precis ut som den nya iphone telefonen? Men det är i alla fall en android och kostar bara 2 500 kr på elgiganten.




Portugal! :D

Kom hem från portugal igår kl typ 6 på kvällen! :) Här har ni lite bilder från veckan! :D


På flyget, hehe! ;) Rastlös




Utsikt från balkong


Jag första kvällen


Hotellet


Påväg till stranden


Stranden


Me






Regn :(


Sööt hund


Andra sidan är spanien


Påväg till spaninen


Staty i spaninen



Nya skor :)


Springtävling typ, hehe! :P


Sista kvällen. Ny jumpsuite! :)









Redo för portugal! :D

Var i centrum idag och köpte detta på bikbok!...


Mysig tröja!


Tröja och shorts!


Tröja!


Våren här!

Hej!
Äntligen är det vår städdning i kvarteret där vi bor, och det betyder att våren har kommit och det kan man ju märka på grund av det varma vädret! Har precis varit och sopat lite på gården.

Imorgon ska vi åka till Portuga! :D Jag hoppas att vi kan ta med mammas dator, så jag kan skriva lite medans jag är där, men vi får se hur det blir. Idag ska jag packa det sista och ta en tur till haninge centrum och se om jag kan köpa något till resan. Sedan är det bara hem och packa! ;)


Fett trött

Hej sötisar! :) <3
Är trött och ska strax gå och lägga mig varit hos becka idag. Hon var hos sin mamma så jag åkte ditt efter skolan.
Idag har jag fått reda på att jag tydligen är lite typ snobbig, eller jag vet inte men typ ger taskiga blickar eller så som säkert e sant, men grejen är att jag alldrig tänkt på det tidigare allså det känns fett konstigt, det är inte det jag inte tror på det utan jag har liksom alldrig hört det. Aja hur som helst fett trött som sagt, bye! ;) 


Söndag

Idag har jag varit och firat tillsammans med mitt lag vi har kommit upp i divison 2! :D Jag kanske inte sagt det men vi har som sagt kommit vidare, inte för att vi vann den där viktiga matchen utan vi förlorade faktist men kom vidare än då för att de behövde fler lag i divison 2 och eftersom vi va tre i serien så kom vi vidare! :) Så idag så firade vi hemma hos min tränare, och föreldrarna fick också vara med. Men jag och pappa, hann inte vara där så länge för vi skulle gå på visning på ett hus, som var så fint, det finns liksom inte så långt här ifrån men det var liksom endå latligt. Det var ganska gamalt hus men jätte fint, det var också stort med tre våningar. :) Jätte mysigt det låg jätte nära ett strot stall och hade en liten damm där man kunnde bada, oltså det var så fint, något som mamma och pappa kan hålla med om, jag som så gärna skulle vilja ha häst om vi bor där så skulle jag ha jätte nära till stallet, men frågan är bara om vi har råd, alltså mamma och pappa tycker att det blir alldeles för dyrt, huset kostade nämligen 6 miljoner. Det finns ett annat problem också, hur ska jag kunna komma till skolan? :P det finns typ ingen buss som går där, och kompisarna!? Men aja vi får vel se, men opserver inte att vi ska köpa det, för det är inte alls säkert det är bara en liten dröm som vi har! ;) Efter visningen så var vi ovh tittade på Jespers judo match. :P  


Vårmodet

Vill ha!...

Beiget, beiget, beiget


Jumpsuit? :P

Hej allihoppa helg ingen! ;) Skönt slipper skolan några dagar! :) Idag har jag varit i centrum köpt en jumpsuit i leopard mönstrat tyg, men jag ska byta den för det blir lite för mycket. Vi får se om jag ska köpa en i vit, men den var inte så jättefin för den är liksom lite genomskinlig så jag vet inte. Egentligen skulle jag ville ha en berch men jag har inte hittat någon änu. För jag skulle verkligen villja ha en till portugal! Jag vet att jag kan köpa den där jumpsuiten på nelly.com som jag visat för någon vecka sen, men om jag köper den så kommer den inte innan portugal så jag vet inte riktigt. 
Puss och kram! <3 

Hemsk vecka!

Stressig vecka, jag har as mycket att göra! :( Ledsen, jag vet var jag lovat men, den här veckan kommer jag inte att skriva så mycket jag kommer inte att hinna. Men jag skriver ju så fort jag kan såklart. Åhh längtar som fan till lovet! Vi ska till portugal! :D Alltså ska bli fett kul. Undra hur varmt det är?... hoppas det är varmt i vattnet, jag vill bara bada, e så jäkla sugen på att bada i havet just nu! ;)
Puss sötisar! <3


Tagga!

Heej!
Idag har jag och mitt lag spelat match, var tvungen att gå up kl 7, jag som tittat på en jätte bra flm innan och gått och lagt mig jätte sent. Men hur som helst så förlorade vi med 3 poäng, 3 poäng! Vi var i lednig i alla perioder förutom den sissta då dom tog massor av poäng och vann, riktigt surt men vad ska man ju göra dom var faktist bra. Den här matchen var väldigt, väldigt viktig det var typ den viktigaste matchen på hela året, och vi fölorade. För om vi hade vunnit den här matchen hade vi kommit up till andra serien, vi ligger i 3 serien och har leggat där i två år, grejen är att vi vinner typ alla matcher när vi är i den serien så är det liksom inte så kul, så vår trännare sa att hon skulle sluta träna oss om vi inte kom up i andra serien. Men vi har fått en till chans så det är lungt, så nu gäller det om vi vinner nästa match, då, då kommer vi up i andra serien! Tagga, tagga, tagga! 

Idag har jag också varit hos Klara! :D


Vem bär den bäst... Blake elr Victoria??


Lauren Conrad

Åhh, om jag bara hade Laurens garderod och hennes underbara kariärr, och var så jäkla snygg också, då hade mitt liv varit så perfekt! Laruren är nog mest känd för att hon medvärkat i tv serien "the hills", men Lauren är också känd inom modevärlden. Lauren skriver också böcker, hon har bland annat skrivit "Suger and spice", "Sweet little lies" och boken "L.A. candy. Några böker som kanske ska komma ut på film.


  • Till bloggens startsida