Erikstadsbadet idag! :D

Idag var det studiedag som sagt! :D Åhh skönt att ha ledigt mitt i veckan. Jag Ida och Klara var och bada.Jga hade min nya bikini! :) Först var det typ as många där det var typ en as stor klass, men när de gick var det as tomt ingen kö någon stans. Pogramet "superstars" var där och filma, jag såg adam alsing "coolt va" :D Efter badet så var vi och handlade på ringen som är ett köpcenter.

Jag handlade ett linne för 50 kr för present kortet på 400 kr på hm och sedan en tröja på JC för det presentkortet, tröjan kosta 200 kr.


Nya profilbild på fejan! :)
  

Erikstadsbadet?

Har studiedag imorgon så skönt, får se om jag åker till erikstadsbadet med några kompisar. Har pratat med mamma och pappa men har inte fåt något riktigt svar änu. Nu e det på ikea och handlar fula gaderober. Är fett sur för mamma vägrar att låta mig få en gaderob med skutdörr, hon som sa det! :( Vi har hantvärkare hemma ska fixa nytt golv här uppe, och större rum till mig och Jesper. Ska bli jobbigt att flytta runt allt, men hoppas det e värt det! :)  Hade idrott idag i ösregn, åhh jag var helt blöt tur att man har en varm durch som väntar här hemma. Vi spelade hur som helst basket och jag var typ ledare med några andra i samma idrottsgrupp, det var roligt!


Me in portugal! :)

Bye, bye! <3

Melodifestivalen 2011

Ja, då var det slut på melodifestivalen/eurovisern songcontes för i år. Det var en spännade avsluting, var nära på på att dö av späning. Men när azebajan började dra i från var det inte lika kul längre. Jag som trodde att vi skulle vinna! men aja det var ju bra med en tredje plats man ska ju inte vara en dålig förorare. Bättre än förra året då vi inte ens klara kvalet! Då blir det azebajan nästa år då! :)

Ses! <3

Jag fick...


Två magtröjor
Puder (make up store)
Lauren conrad Style
500 kr
400 kr hm
300 kr jc
1000 kr lykos
Mobil
:D


Samsung galexy ace :D

Fyller år imorgon! :D

Jag är så glad, för imorgon fyller jag år! Jag vet redan vad jag ska få men schh säj inget. Hittade min samsung galexy ace i mammas garderob :P Men det gör inget försöker att övertyga mig skälv om att det är en dröm, och det funkar. Så kom ihåg det kan vara en dröm, hihi ;) Men mer vet jag inte. Om jag ska få kläder, smik, böker det återstår att se! 13 maj 13 år det är lite roligt faktisk! Kanske blir det den bästa födelsedagen i mitt liv eller den sämsta, men det är ju faktist otursdagen fast kanske förvandlas det till tur dagen! man vet aldrig! ;) Nu ska jag gå och spela the sims 3! :D I now that am a geek, fast det e faktist fett kul!

Ha det bra, snyggigar! <3


 

Prov! :(

Nej, nej inte prov! Hade prov idag, har satsat på VG inte säker att jag kommer få det. Hann precis klart innan tiden var ute, fett stolt! :D Var sisst av alla förra gången och då fick man skriva hur länge som hest. Det fick man inte den här gången så det var lite tidspräs. Men det gick väl bra. Förutom att jag fick kramp i handen typ hela tiden det var så hemskt. Jag fick ont typ varannan sekund. Det är i alla fall skönt att det är klart och att jag är hemma. Nu kan jag bara chilla har typ inget skolarbete som jag behöver göra. Tror jag i alla fall, hehe :P

Puss och kram <3

Agnes Carlsson

Hon är riktigt snygg, sjunger som jag vet inte vad. Stor i USA, och legt 1:a på billbord danslistas. Underbar still och älskad av alla! Och hon är svensk! 




Sjuk :(

I morse så trodde jag att jag skulle spy. Jag var försyld och nös typ hela tiden. Men nu mår jag bättre, mitt dåliga mående kan bero på cupen  som va hela helgen och har kanske inte sovit så där toppen. Första natten var värst. Min madras pumpades ur och jag kunnde inte sova. Så vad skulle jag göra? Jo jag gick och la mig brevid två tjejer i laget de sov i en dubel luftmadras. När jag vaknade på morgonen så hade min kompis som jag sov brevid tydligen legat på golvet halva natten, ingen av dem kunnde typ inte sova. Jag känner mig som ett riktigt ego. Andra natten var bra fick sova på en av våra tränares madras, han hade åkt hem så jag lånde den och sov bra under hela natten, vaknade inte en enda gång. Mår hur som helst bra nu och sitter i solen, lite snuvig fortfarnde, men det går nog över tills imorgon, så jag kan gå till skolan. :P

Bye, se you soon my fans! <3

Basket cup! :D

Har precis packat klart och vi ska snart åka till ekelstunna miljö och enegi cup. :D Förrut så hete den billy cup och det är enklare att komma ihåg så jag säjer det. Men aja det ska i alla fall bli jätte kul och vi ska sova där i två nätter! ;D 


Converse

Alltså det är fett ireterade. I helgen så köpte jag som ni vet converse för 700 kr på ålhens. Dan efter fick jag reda på att man kunde köpa äkta converse på coop för bara 399 kr snacka om otur och igår så var jag och handlade på coop, det sista inför basket cupen som är i helgen, och när jag skulle kolla på conversen så fanns det bara sjukt stora converse kvar typ alla i min stolek var slut och sen var det bara fula färger. Men aja strunt samma jag har ju i alla fall ett par convesre och det är ju viktigast! :)


Några nya inköp! :)

Idag var jag och shoppade lite grejer med farmor! :) Vi brukar alltid göra det innan min födelsedag. Detta var det vi hitta!


Converse, 700 kr ålhens





Ny väska


Bikinitopp :)


Bikinitrosor :)




  • Till bloggens startsida