29 Augusti

Hej! Tänkte berätta lite om dagen. Kom hem typ vid halv tre kollade lite på PLL och har börgat kolla på 90210 en jättebra serie hitills i alla fall. Mamma kom hem runt 4 åkte till stallet och red ut med en stalltjej kom sedan tillbax och red lite i ridhuset! Har ätit och ska snart gå oh krypa till kojs! Bye så länge! ;)<3
 

Då har man häst!

Hej hopp!
Fick finaste Quinni i fredags, helt sjukt! Även fast det har gått tre dagar så har jag nog nt riktigt fattat det ännu! Måste säga att jag har världens finaste häst! Han har varit cool lung sen vi hämta han! Helt otroligt lung o snäll e han och jag känner redan att jag kan lita på honom sjukt mycket! Det är så sjukt för när jag lämna stallet så känns det liksom som om jag saknar honom även fast vi liksom åkt typ bara nårgra meter!
 
 
Quinni♥

Följ mig på instagram: elinnz



New


Vera moda

Vera moda

Tröja med utrigning bak. Zara

Basic tröja. Sisters

Ralph lauren

Ledsen för dålig kvalite men hittade inte kameran så fick ta från mobilen!


18 Augusti

Hej hopp allihoppa! Idag har jag shoppat med mamma hela dagen! Vaknade runt 10 åkte in typ vid 12 tiden! Har inte gjort så mycket annat! Vad jag shoppat kommer upp lite senare! Men hade bra så länge! Puss!


New in!



Mango 500 :-


Dagarna

Hej hopp! Tänkte berätta om det senaste dagarna! I förrgår åkte jag till ung08 med Natalia träffade klara och Ida! Sen igår åkte jag in med Johanna på dagen och vi shoppade lite fick me mig en väska från mango! Efter det så kom Klara och Ebba in till stan vi va lite på ung men åkte hem typ vid nio! Idag har jag varit me Ida vi kollade på gammla klipp från vår gammla skola! Det var sjukt kul, man får tillbaks så mycket minnen när man ser på sånt! 

 


Gummibjörn gör inbrott

/Nati

Snart är det du och jag!

Någon gång efter den 20 augusti ska vi hämta Quinni! Längtar så himla mycke! Har köpt massor me nya grejer som vi ska ha till honom, har oxå fått låna lite grejer från min moster, hon hade en islandshäst förut men har sålt den så vi har fått lite saker av henne, sjukt nice! 


 


Gårdagen!

Hej! Tänkte berätta om igår! Åkte till natalia runt 2 va där ett tag, vi ringde oxå johanna så hon kom! Efter det spelade vi tennis, jag ägde ut dom båda, hehe! Sen gick vi och tog lite bilder! Ni fick många av dom igår! Vid åtta hämtade mami och papi mig! Vi åkte till stan och åt middag på e italienisk resturang! Aaa sen hämtade vi Jesper som hade varit uta med hans kompisar! Åkte hem typ vi 11! Det var gårdagen det, är värkligen ledsen att jag inte bloggat på ett tag nu men det ska bli skärpnig! Om ni undrar varför jag slarvat med bloggningen är för att jag varit på landet ett tag nu, har lixom inte hunnit! Men vi ses senare babes!<3 


Bildbomb


3 Augusti

Hej hopp!
Idag har jag, mami o papi varit o kollat på hästtransport, vi funderar på att köpa en eftersom vi ska hyra häst ett år nu och jag ska ta med Quinni till lektion på blåkulla. Så därför funderar vi på att köpa hästtransport eftersom det blir väldigt dyrt i längden och hyra! Kan vara smart och köpa för vi kankse fortsätter och köper häst senare! Vi hittde en bra men ska fundera om vi ska köpa begagnad elr ny, han som vi var hos hade både och så vi får se! Sen så köpte vi lite saker på hööks och en annan affär som heter horze! Nu är vi hemma och ska kolla på oss! Vi ses bye! :*


Ge mig!


Från Mulberry


2 Augusti

Hej! Tänkte berätta lite om gårdagen! Först så åkte jag o mamma till Lyckås fick hem mig en vojlock i marin blåt! Sen så åkte jg till stan med Natalia! Vi åkte in till gallerian kollade lite i affärer men pratade mest, blev nt mycket shopping. Vi åt i kungshallen! Sen åkte vi till gamla stan och tog lite bilder! Aa det var dagen det!






Några av bilderna vi tog!


  • Till bloggens startsida