egos picos, oh la la

s
Jo

Fuck school

Hej! Kom hem för att plugga, men somnade istället. Aja har pluggat lite i alla fall, ledsen att jag inte bloggat, men har faktiskt ganska fult upp. Men jag ska kämpa! Aja ska åka till stallet snart. Sjuuukt mycket plugg i skolan nu, sååå jobbigt. Aja hej på er! :*
 
 
 
 
 
 

Quinni!

Älskar dig! ♥
Hahahaha!♥

It´s not how good you are-It´s how good you want to be

Insperation
 
 


 
 

Fredag + Lördag

Hej hopp! 
I Fredags så åkte jag till rebecka, där med ingen upptdatering. Kunnde ju ha skrivit nått där men hade ingen ork till det tyvär! Aaa sov hos rebcka till lördag asså idag! Aaa vi kollade på film, spela innebandy, sjöng, haha. Tog lite bilder och hon hängde med till stallet. Hästarna var galna idag haha sprang som galningar i hagen, för det är ju så kalt och så och när det ä kalt blir dom oftast jätte pigga, såå det blev inge ridning idag. Imorgon är det konfa, suck! Hela dagen går åt också aja! Hej på er!
 
 

16 januari 2013

Hej borde gå och lägga mig typ nuu för annars kommer jag vara såå trött imorgon! Men jag får skriva snabbt. Idag stannade jag i skolan väldigt länge, för vi behövde plugga, men det blev inte speciellt mycket plugg endå! Men aja, hade i alla fall lite kul! Är väldigt glad av okänd anledning! Aja nu ska nog krypa ner till kojs ledsen blir inget mer inlägg idag, men får bättra mig, kom nämligen hem så sent från stallet! Aja tack och ajö! :*
 
Favvo kalenden

Följ mig på Instagram!


15 januari 2013

Hej hallå!
Åkte till Hanna efter skolan, klara oxå vi gjorde inte så mycket pratade mest. Sen efter det åkte jag hem och åkte till Quinni! Gick jättebra att rida idag, kändes värkligen bra idag! 
 

Godnatt!

Hej! 
Åkte till Quinni innan vi åkte till ridskolan. Fick favvo hästen Dillon, fast han är ju efter Quinni SÅKLART! Aja det kändes hur som helst väldigt bra, men han var väldigt pigg! På våren ska vi ta med quinni till ridlektionerna, det är så det är tänkt. Men just nu är det för halt på vägarna tycker mamma så vi får ta med han i vår! Aja hej på er alla söta! 
 
 

Ge mig!

 
 

Fick sluta en timme tidigare

Hej hopp!
Fick sluta lite tidigare idag i skolan för att det var typ strömavbrott och datorerna funkade typ inte. Skiit najs, men måste ändå plugga lite hemma för måste bli klar med lite grejor! :( Men vi får se hur det går med den saken!
Ska hoppa häst ikväll, aja ses!
 
 
 

Förebild

Malin Åkerman 
                                                  
 
 

 
 

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sedan! Runt tolv asså! Idag blir det plugg, jättekul... Aja får se om jag hinner vara med någon kompis senare. Hej sålänge!
 
 
 

Godkväll

Hej! Åkte till Quinni runt 11. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka till Hanna, men det blev typ inte så! Så var med Evelyn istället, vi var i hennes nya hus, hon har nämligen flyttat! Aaa var där några timmar och sen så åkte jag hem och vi hade gäster. Var typ det som hände under dagen! 

 


10 saker du kanske inte visste om mig!

Jag ska vara med i tv

Jag är rädd för ormar

Jag gör bort mig väldigt ofta

Jag blir väldigt sällan deppig

Jag drömmer om att vinna ponny SM i hoppning

Efter gymnasiet ska jag och en kompis flytta till LA

Jag sålde jultidningar förra året, haha!

Jag kan dö om jag äter jordnötter

Jag har spelat basket

Jag älskar Harry potter men har aldrig orkat läsa böckerna


  • Till bloggens startsida