Inköp!


189 kr


460 kr


Lösögonfransar 69.50 kr 30 kr från hm
Bh 129 kr 65 kr från bik bok

Dagens outfit


Tjugoåttonde december tvåtusenelva

Kom precis hem från becka har slagat hos henne, vi somnade typ vid 4 igår o valnade idag kl 2, hehe! Så jag e trött, o jag som ska upp kl 8 imr, ska till stan till mellandagsrean är där så tidigt för att jag har ridning vi fem o ska vara hemma vid tre.




Dagens outfit


Tjugosjäte december tvåtusenelva

Kom presic hem från farmor o farfar har fått lite presenter fick en lampa, en ridväst o ponny sporrar. Det har varit skojj! Är dö mätt har ätit så jäkla mycket godis, man kommer ju inte direkt hungrig från farmor! Är trött ska nog sätta på mig one piece o mysa lite o sen gå i sängen, för det e ju endå jullov! Skönt! Juste läskigt i natt blåste som fan ett tag.





Godnatt!

Ska till farmor o farfar imr vi ska med pappas släkt fira jul igen! :D Elr fira jul, vi ska öppna paket o sånt aa fira jul! :D Tjo bloggen!


Tjugofemte december tvåtusenelva

Asså haha! Kollade just på dumma mej på tv1000 så skojig, kan inte sluta garva, haha!




Trött chey!

Det e juldagen! Det heter väl det dan efter jul!? Aja har kollat på harry potter den här gången trean den gick på tv3 blev så suggen att se den så istellet för att forsäta se mitt i så kollade jag på min tv eftersom vi har filmen. Får faktist lite damp på det för nu när det är dagen efter jul så går skit många bra filmer men hur ska man veta när den börjar, okeej jag vet vad ni tänker man kan kolla upp sånt. Men det orkar jag inte aja det var inte det som var poängen utan att jag skulle vilja ha en sån där tv där man kan spola fram och tillbaks! Som sagt trött som fan hade tänkt o gå på mellandags rean idag, för det borde inte vara så många ute eftersom alla är trötta för det är liksom juldagen en bra ide va men jag är ju också trött så jag orkar värkligen inte, att jag inte tänkte på det, hehe! Imr ska jag till farmor o farfar ska få fler presenter då! :D Just nu sitter jag här o myser med min nya one piece! :D



Julklappar












Chismas outfit and facelook




Topp från monki o byxor från vera moda

Dan före dopare dan

JULAFTON IMORGON! Så mysigt med jul! :D Tittar på uppesitta kväll med bingolotta, haha! :D Vi har redan kört bingo 1 och 2 och vi har inte vunnit en enda sak men vi har varit grymt nära. Fick nästan 25 000 kr :P I år firar jag julen hos mina små kusin, mammas släkt! Förra året ar det med pappas släkt i fjällen. Spillde precis ut julmust över fjärisen, ops!... Efter jul jag vet inte när men har redan betämt att jag ska gå på mellan-dags rean! Åhhh undra vad jag ska få imr. Klapparna är klappade och klara, skönt! Ska öppna Evelyns present imr bitti. Haha, är as glad för att jag får äta sån här jul chocklad elr vad man kallar det har inte gjort det förut för vi har inte hittat någon utan spår av jordnötter. Ni ska veta vilken DAMP jag får för det står överallt på all chocklad, jag som älskar chocklad. Visa håller på traditioner så hårt, hehe, inte vi direkt vi har inte en gran jo en som står ute o vi har inget pepparkakshus, men det vi har är ALLTID VARJE ÅR EN TOMTE! Okeej det är iof också en tradition men endå! Jag förstår inte hur man kan skippa det de är ju hur mysigt som helst! Varje gång jag hör nåt som låter som en kankckning tror jag det e tomten, hahahaha, det e så spännande ;) Ska bli så skojj imr när jag ska mysa med kusinerna och träffa tomten så klart! :D Goo jul alla!

Tjugotredje december tvåtusenelva

Varit på hopptävlig idag, det var ingen ridgrupp för istället var det hopptävling! Det var clear round, jag red felfritt så det var ju kanon! :D Är jätte trött nu har kollat på Harry potter 2:an, hehe! Fick en lite för tidig julklapp imorse för det skulle behövas idag, det var shabraket med mit namn som jag beställde på hourse show. Fick också snoddar som jag använde idag!

Dan före dan före doppare dan!

Så härligt har slagit in julklappar och nu käns det värkligen att det är jul snart så mysigt, guu va fort det gått! Var det inte igår det var första december? Alla klappar är faktist inte klara än, en kvar som jag ska köpa imr! Har som sagt hopptävling imr kl 11:00 samling inte lika tidigt som det brukar tur! Haha, jul musik på....  Snön ligger tjock på gator och torg julafton morgon och jag ska köpa mig en gran , knastar så skönt under mina skor, jag tror på tomten att han kommer där jag bor, Tomten jag vill ha en riktig jul en sån som man har när man liten..... Haha så sööt!


Jag önskar mig!









Från monki


Från monki


Från vera moda

Tjugoandra december tvåtusenelva

Hade iaf lite sovmorgon började kl 9 och slutade typ 10 fick lite gott hade lite samling och aa typ allt! JULLOV NU!! Sen gick jag till idi typ åt mat och geka ett skojigt spel, haha! Nu är jag hemma och jag vet mamma kommer väl hem snart o lagar mat. Imr ska jag tävla Nobile Wilma skulle också ha han så vi kan hjälpas åt! Aaa det var väl det vi ses bye! ♥


Nobile på dressyrtävlig!


  • Till bloggens startsida